Sobre la pedofília en l’Església

Déu vos guard.
 
     En continuació amb l’article que reproduïa dies enrere i assumint totes les seves conclusions que són, bàsicament:
– que les persones acusades d’aquest horrible crim han de pagar les conseqüències dels seus actes davant de la justícia humana i divina;
– que es tracta d’una campanya de desprestigi per atacar l’Església en la persona del Sant Pare, seguint aquell adagi de tu calumnia que sempre en queda alguna cosa’;
– que el veritable objectiu és continuar erosionant l’autoritat de l’Església, perquè continua dient i repetint, segons la Humanae Vitae:
            + que els mitjans anticonceptius artificials porten a una cosificació de la persona, per tant reduint-la de persona a cosa útil o no, que s’usa i es llença;
            + que l’Església està per la família natural i que si hi ha moltes possibilitats i realitats familiars, en canvi el model de família és un, el de pare amb mare i fills i que els infants necessiten un pare i una mare;
            + que no és bo que el jovent s’iniciï en les relacions sexuals fora i abans del matrimoni, perquè acaba falsejant les relacions humanes i d’amor en el matrimoni, que és el que la persona necessita per a poder viure i desenvolupar-se en equilibri i fecunditat;
            + que l’Església continua i continuarà defensant la vida des de la concepció fins a la mort natural, tal i com és un do i un miracle que Déu produeix en les nostres existències.
 
            Aquestes idees i línies de pensament són les de l’Església i molesten a aquells poders que volen una societat sense nervi, sense personalitat, malejable, dominable i influenciable ideològicament.
            Que contra el que puguin pensar alguns, quan a l’Església baixa el nivell d’implicació i de militància, aleshores, en la societat, partits polítics i associacions, baixa deu vegades més i se’n ressenteix tota la població en el nivell d’iniciativa, d’entusiasme i d’implicació social.
            Que si es vol una societat viva, participativa, amb iniciativa, que vagi a votar, cal també una Església forta, activa i militant. Una erosió de l’Església comporta una erosió deu vegades pitjor en la societat civil.
 
A més, afegiré a títol personal.
            Quin sentit té escandalitzar-se perquè hi hagi hagu un 0,04% de pederastes en l’Església quan resulta que als adolescents, quan se’ls parla de sexe, se’ls dóna un condó i la píndols RU gratis?
            Si algú em regala unes sabates és perquè vol veure com les porto i les llueixo.
            L’Església continua dient que aquesta no és la manera de formar els adolescents en un camp tan delicat com és la dimensió sexual de la persona, que acabarà marcant la seva vida, amb els embarassos no desitjats, avortaments provocats, visibles o invisibles, amb la taxa d’infertilitat que això provocarà i també d’infelicitat personal, així com greus problemes de salut, que sorgiran en deu o quinze anys, com va passar i passa amb la píndola anticonceptiva.
 
            La Llei espanyola permet que un major de 18 anys tingui relacions consentides amb una menor.
            La nit dels divendres i dels dissabtes, el sexe i les drogues corren com l’aigua en el nostre país, també entre menors i entre menors i adults, que no vol dir impúbers.
            Però si, després, aquesta menor denuncia l’adult, aquest ha begut oli! Se’l tractarà de pederasta!
            I és aquesta la casuística que s’amaga, moltes vegades, al darrera.
 
 
            No es pot apagar el foc amb gasolina.
            No es pot dir als adolescents que facin el que vulguin amb el seu cos i que després algú altre pagui la factura.
            Fomentar una educació en aquests principis és una hipocresia pitjor que el fariseisme.
            A l’Església, com sempre, aguantarem el xàfec i després continuarem dient el que creiem que és la veritat, encara que això ens costi persecucions i incomprensions. Per a nosaltres, aquestes intransigències significaran, sens dubte, que estem en el recte camí. I que Déu hi faci més que nosaltres, avui amb la Gràcia de la Mare de Déu de Montserrat.
              
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies i política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s